Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM Afrodytka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imie Julia i szukam pracy jako technik/GM serwera prywatnego metin2. Mam 16 lat (25.03.1998)

Umiejętności: dodawanie map, broni, zbroji, npc, wyglądu, permisje związane z TeamSpeak (9/10), opanowanie programów służących do stworzenia serwera typu. VPS, maszyna, WinSCP itp. (7/10).

Uwielbiam robić prywatne serwery, serwery na których byłam administratorem!

www.brestius.pl - niepowstały serwer w skutek konfliktu administracji [HA]Afrodytka

www.acantia.pl - powstały serwer hamachi aby się szkolić. Powstały przeze mnie:)

Nie oczekuje żadnych zysków z ItemShopu, wystarczy mi świadomość pomocy :)

Pytać : 50680121 (GG)

afrodytka_julka (Skype)

Lub tutaj :)

Opublikowano

Dziwnie wszystko sformułowane :)

Od kiedy to maszyna dedykowana i vps to PROGRAM SŁUŻĄCY DO STWORZENIA SERWERA METIN2?

"Powstały przeze mnie" serio? "Powstały"? Stworzony jak już.

Oferta chaotyczna, słabe doświadczenie bo tutaj nie widzę wgl czegoś sensownego.

Nie polecam :P

Opublikowano

Dziwnie wszystko sformułowane :)

Od kiedy to maszyna dedykowana i vps to PROGRAM SŁUŻĄCY DO STWORZENIA SERWERA METIN2?

"Powstały przeze mnie" serio? "Powstały"? Stworzony jak już.

Oferta chaotyczna, słabe doświadczenie bo tutaj nie widzę wgl czegoś sensownego.

Nie polecam :P

Kirito czepiasz sie.

Proponuje poprawic ogloszenie

54010287442563618639.png

Opublikowano

Popieram @Facture . Popracuj troszke nad treścią i jej ustawieniem a kto wie.. może znajdziesz prace. Pamiętaj jeszcze aby napisać swój wiek bo to bardzo ważne. ;) Jak narazie to polecam :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Oho... Julka(Esme) serio?

Może mylę,ale polecam ;) Popracuj nad estetyką tylko.

Opublikowano

Odechciewa się pisać jak tutaj tak to wygląda.

Może się mylę co do osoby :)

Daj od razu ładne podanie :)

Opublikowano

Wybaczcie teraz tego nie zrobię jestem na wyjeździe do soboty. Uważam że liczą się umiejętności a nie wygląd. Chłopak może być ładny ale głupi a może być brzydki ale mądry. Wybierzesz tego ładniejszego ?

Opublikowano

To jest tylko ogłoszenie pisać to dam całe podanie z estetyka ;]

Popełniasz podstawowy błąd, jeśli ktoś chcę Cię mieć u siebie to On ma o Ciebie zabiegać, a Ty mu masz dać do tego powody, zamiast się narzucać estetyczniejszymi podaniami od poprzedniego itp. (Nie piszę że to robisz, wyjaśniam tylko jak się dobiera team z którym zrobisz na prawdę konkretny projekt).

Po za tym jesteś kobietą więc uważam że gdzieś tam głębiej masz ukrytą świadomość o granicy którą ktoś musi przekroczyć by Cię "zdobyć" (Do teamu, bądź w jakimkolwiek innym tego słowa znaczeniu).

PS. Powstać przez kobietę to może tylko jedna rzecz, jednakże doceniam ich pomoc.

0VPaRnd.png

Opublikowano

PS. Powstać przez kobietę to może tylko jedna rzecz, jednakże doceniam ich pomoc.

Obiad?  B)

topic.

Można więcej informacji o umiejętnościach autorki? 

Opublikowano

Kobieta, technik jest rzadkością, żeby nie powiedzieć, że dziewczyny się tym nie zajmują.

mało informacji

Opublikowano

Popełniasz podstawowy błąd, jeśli ktoś chcę Cię mieć u siebie to On ma o Ciebie zabiegać, a Ty mu masz dać do tego powody, zamiast się narzucać estetyczniejszymi podaniami od poprzedniego itp. (Nie piszę że to robisz, wyjaśniam tylko jak się dobiera team z którym zrobisz na prawdę konkretny projekt).

Po za tym jesteś kobietą więc uważam że gdzieś tam głębiej masz ukrytą świadomość o granicy którą ktoś musi przekroczyć by Cię "zdobyć" (Do teamu, bądź w jakimkolwiek innym tego słowa znaczeniu).

Zboczeniec (÷

Wspolpracowalas juz z jakims serwerem?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Zboczeniec (÷

Wspolpracowalas juz z jakims serwerem?

Zboczony jest ktoś kto odbiega od normy, ja osobiście uważam że powstawanie u faceta na widok kobiety to całkiem normalne zjawisko.

VPS, maszyna - to nie są programy jak coś.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wybaczcie teraz tego nie zrobię jestem na wyjeździe do soboty. Uważam że liczą się umiejętności a nie wygląd. Chłopak może być ładny ale głupi a może być brzydki ale mądry. Wybierzesz tego ładniejszego ?

Mimo to, zarówno w prezentacji serwera jak i w ofercie mającej na celu "znalezienie pracy" warto poświęcić czas tak, by Twoja oferta wyglądało wyjątkowo spośród innych. Nie powinno się oceniać człowieka po wyglądzie, jednak spoglądając na daną osobę nie poznasz jej charakteru, podobnie z tego typu tematami. Warto przykuć oko czytelnika tak, by został na dłużej i poznał Twe umiejętności :)

Opublikowano

Nie polecam zero estetyki w notatniku lepiej napiszę niż to co ty tu napisałaś nie polecam ;) pozdrawiam .

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Nie polecam zero estetyki w notatniku lepiej napiszę niż to co ty tu napisałaś nie polecam ;) pozdrawiam .

liczą się umiejętności a nie estetyka podania ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam, po 1 to cos nie jest uczciwe ( pisze to cos, bo nie wiem co to w jednym temacie pisze jako chlopak w drugim jako dziewczyna (?) a po 2, oszust.

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...